ХРОНИКИ НАPopz brand logo

Vector image of a star Vector image of a star Vector image of a star Vector image of a star Vector image of a star

РЕАЛНО ФИЛМОВО ПРЕЖИВЯВАНЕ във вашия дом

Джим Уоткинс продава първия си плик пуканки за микровълнова фурна. Джим изобретява този тип продукти в края на 70-те години в първата си компания, Golden Valley Foods.

ПУКАНКИ ВОЙНИ ЕПИЗОД 1

Inline Packaging от Минесота стартира производството на опаковките за пуканки за микровълнова фурна. Popz USA LLC от Южна Каролина стартира производството на самите пуканки за микровълнова фурна. Марка Popz е пусната на пазара през Юни 1999г като нова марка, която се базира на 250 годишна традиция за приготвяне на пуканките.

ГОЛЕМИ В КИТАЙ

Съвместната компания между Pegasus China LLC и Popz , разделенa в съотношение 50/50, разполага със завод за производство в град Шенжен. Popz е марка номер 1 при внасяните пуканки за микровълнова фурна в Китай. Разполага и с осем регионални представители, които обхващат основните пазари на територията на страната.

ОБЕДИНЕНИ СИЛИ НА ДАНИЯ

Съвместното предприятие в Дания с Blomberg, което има повече от 100 годишна история в производството на пуканки, променя името си на Popz Дания, опитвайки се да фокусира усилията си около пуканките Popz като основен продукт.

ДОБРА НАДЕЖДА В КЕЙП ТАУН

Sterkinekor Popz е основано като съвместно предприятие с лидерската компания в сферата на киното в Южна Африка - Sterkinekor, с цел да продава пуканките Popz на пазара на търговията на дребно, а също така и в кино салоните.

ПРОИЗВОДСТВО
ПЪРВА КЛАСА

Производството в Дания и производствените линии се преместват в изцяло нов завод в Дебрецен, Унгария, Popz Europe Kft. Този завод на Popz в Унгария е най-модерният завод за производство на пуканки в световен мащаб .